آیا پس از دریافت اقامت فرزند می‌توان بلافاصله برای اقامت والدین هم اقدام نمود؟

پاسخ خیر است. فرزند شما چنانچه اقامت خود را دریافت کند نمی‌تواند بلافاصله برای اقامت والدین خود اقدام نماید. در واقع اقامت فرزند به خودی خود ارتباطی با اقامت والدین ندارد. فرزندان تحت شرایطی می‌توانند اسپانسر والدین خود شوند.  برای این کار لازم است اسپانسر (فرزند) حداقل ۳ سال در کانادا کار کرده و درآمد متناسب با تعداد اعضای خانواده خود به علاوه پدر و مادر را نشان دهد.

با زبان ساده‌تر و به عنوان مثال اگر فرزند شما ازدواج کرده و به همراه همسر خود اقامت کانادا را دریافت کرده است، باید به مدت ۳ سال درآمد حداقل برای ۴ نفر را نشان دهد. این ۴ نفر شامل خود فرزند، همسر فرزند، پدر و مادر فرزند است. مقدار این درآمد نیز باید طبق حداقل درآمد معرفی شده در وبسایت مهاجرتی باشد: بعد از سه سال پرداخت مالیات بر اساس حداقل درآمد اعلام شده، می‌توان برای اسپانسری والدین اقدام نمود.