تاریخچه مرکز بیان برتر
2011
مرکز بیان برتر(VIP) کار خود را در سال ۱۳۸۹ با ایده خلق یک سیستم آموزشی جدید و به روز آغاز کرد. دو برادر، حامد و میلاد محمدحسینی، با توجه به سال ها تجربه در زمینه آموزش زبان و آیلتس، به این نتیجه رسیدند که باید سیستمی طراحی کنند که بر خلاف روشهای رایج آموزش زبان انگلیسی، باعث شود زبان انگلیسی وارد زندگی مردم شود و آموزش منحصراً به کتابهای درسی و کلاس درس نباشد. به این صورت بود که سیستم آموزشی WiKi (به معنی آموزش سریع) خلق شد و چندی بعد نیز با ارائه مدارک مورد نیاز به دانشگاه کمبریج انگلستان، موفق به دریافت تائیدیه از این دانشگاه شد. در همان سال با حضور در برنامه های مختلف مانند برنامه تلوزیونی به خانه برمیگردیم، مردم بیشتر با بیان برتر(VIP) آشنا شدند.
هدف اصلی این سیستم آموزشی، خلق و شبیه سازی محیط برای دانشجو است تا بتواند زبان انگلیسی را به معنای واقعی لمس کند، به جای تمرکز روی کتابها، کلاسها استاد محور است. هر کلاس درس به نوعی شبیه سازی یک محیط و موقعیت است که استاد به همراه دانشجویان آن را زندگی میکنند! مرحله بعدی تالیف کتاب های WiKi بود که حاصل ماهها جمعآوری اطلاعات و مطالب در زمینه آموزش زبان بود و سرانجام اولین نسخه از کتاب WiKi توسط دو برادر منتشر شد. اولین نسخه کتابها سیاه و سفید و متشکل از ۷۰ تا ۸۰ صفحه کتاب بود. حال که متد آموزشی مشخص و کتابهای آموزشی نیز آماده بود، نوبت به تربیت اساتیدی رسید تا بتوانند سیستم آموزشی WiKi را پیاده سازی کنند. با گذشت زمان آموزش عمومی زبان در بیان برتر معروف شد و روز به روز به تعداد دانشجویان بیان برتر اضافه میشد.
آموزشگاه بیان برتر در یک ساختمان قدیمی ومحیطی دوستانه در خیابان علامه جنوبی سعادت آباد متولد شد. برای ورود به اموزشگاه باید از حیاتی دنج عبور میکردید و برای رفع خستگی خود میتوانستید به کافهای که در طبقه آخر آن واقع بود، بروید. ساختمان علامه جنوبی هم با معیارهای سیستم WiKi همخوانی داشت، محیطی گرم و دوستانه که بتوان زبان را در آن زندگی کرد.
2012
سیستم آموزشی WiKi به خوبی پاسخگوی نیازهای دانشجویان در یادگیری زبان بود اما از دید مدیران ارشد بیان برتر، حامد و میلاد محمد حسینی، که همیشه دنبال بهترینها بودند، این کافی نبود. در اوایل 2012 تصمیم به بازنگری در کتابهای WiKi گرفته شد. کتابها از حالت سیاه و سفید و کمی خسته کننده خارج شد و تصمیم بر این شد که کتابهای WiKi از این به بعد به صورت رنگی چاپ شوند. همچنین در جهت استانداردهای سیستم WiKi (استاد محور بودن کلاسها) حجم کتابها نیز به طور محسوسی کاهش یافت و حالا با کتاب های بین 25 تا 35 صفحهای زمان بیشتری برای استاد وجود داشت تا بتواند ایدههای خود را پیاده سازی کند. آخرین قدم برای تکمیل سیستم آموزشی WiKi، اضافه کردن سه رکن اساسی و ضروری آموزش زبان در زندگی مردم بود. اولین رکن TeleClass های بیان برتر بود. ممکن است هر زمان از روز و در هر جایی که باشید با شما تماس گرفته شود و شما مجبور باشید به انگلیسی پاسخ دهید، تصور کنید TeleClassها چقدر در ارتقای اعتماد به نفس شما موثر خواهد بود. دومین رکن، اضافه شدن جلسه فیلم برداری به کلاسها بود. حالا در هر ترم، با توجه به سطح زبانی آن ترم، دانشجویان باید در موضوعی خاص، خود را برای یک مصاحبه با استاد آماده کنند و در مورد آن موضوع جلوی دوربین صحبت کنند، این مصاحبه ضبط می شود و دانشجو میتواند پیش رفت خود ترم به ترم در صحبت کردن به چشم ببیند. آخرین رکن، اضافه شدن Assignment به دورههای WiKi بود. برخلاف دیگر تمرین های رایج در آموزش زبان که به صورت روزانه یا هفتگی بود، Assignment های دوره WiKi بیشتر شبیه پروژه ای دانشگاهی است که باید در طول ترم انجام شود. با اضافه شدن این سه رکن، سیستم آموزشی WiKi تکمیل شد.
2013
بعد از خلق سیستم آموزشی متفاوت و کارآمد در زمینه آموزش عمومی زبان انگلیسی، حال نوبت به حرکت به سمت آیلتس بود. در سال ۲۰۱۳ بیان برتر با رویکرد مدیران ارشد موسسه، حرکت به سمت آیلتس را شروع کرد. اولین قدم، خلق دورههای Advanced بود. در این دورهها که متشکل از 3 کتاب بود، تلاش بر این بود تا افراد بعد از دوره WiKi به سمت مکالمه پیشرفته سوق داده شوند و کم کم با اصطلاحات و کلماتی که بعداً در ازمون آیلتس به آن نیاز پیدا خواهند کرد، آشنا شوند اما به صورت غیر مستقیم!
ورود بیان برتر به آموزش آیلتس با کارگاههای تک مهارتی رایتینگ و ریدینگ حامد محمدحسینی و کارگاههای اسپیکینگ و لیسنینگ میلاد محمدحسینی بود. در این سال بود که اولین آزمون آزمایشی آیلتس بیان برتر برای تکمیل فرایند آموزشی آیلتس و ایجاد بستری مطمئن برای سنجش مهارتهای چهارگانه آیلتس، برگزار شد.
2014
سال ۲۰۱۴ نقطه عطفی در آموزش آیلتس بیان برتر بود. ابتدا دورههای Advanced مورد بازنگری قرار گرفت و دورههای Max شکل گرفت، دورههایی که با هدف افزایش تمامی جنبههای دانش عمومی دانش عمومی دانشجویان خلق شد. متد آموزشی MAX برگرفته از همان سیستم ثبت شده WiKi، البته در سطحی بالاتر، است. در این دورهها دروس تم بندی شد و در تمهای مختلف، دانشجو با شرایط و موقعیتهای گوناگون آشنا میشود و لغات و استراکچرهای بیشتری را فرا میگیرد.
تا این زمان شیوه رایج تدریس کلاسهای آیلتس به اینگونه بود که یک استاد تمامی مهارتهای آیلتس را تدریس میکرد، درست مانند کلاسهای درس مدرسه! در مقابل مدیران ارشد بیان برتر تصمیم به خلق دوره جامع IELTS Summit Master Class گرفتند، دورهای که در آن مانند کلاسهای دانشگاهی هر مهارت با یک استاد تدریس می شود که این به هرچه تخصصی تر شدن کلاسها کمک میکند و در نهایت دورهای پدید آمد که از فرم و ساختار کلیشهای کلاسهای آیلتس خارج شد و آموزش آیلتس در ایران را وارد مرحله جدیدی کرد. بیان برتر در راستای سیاستهای خود به پرورش و تربیت اساتید از دانشجویان ممتاز خود روی آورد، اساتیدی که از خانواده بیان برتر هستند. در کنار این اساتید جوان و با استعداد پروسه جذب اساتید مجرب خارج از خانواده بیان برتر کلید خورد تا عنصر تجربه نیز به مجموعه اساتید بیان برتر اضافه شود و ماه حصل آن تشکیل خانواده بزرگ بیان برتر و تیم مجرب و متخصص در زمینه آموزش آیلتس بود.
بعد از خلق دوره IELTS Summit، نوبت به تجدید نظر در ساختارکارگاههای تک مهارتی آیلتس بود. شالوده اصلی کارگاهها که آموزش مهارتهای آیلتس بود دست نخورده باقی ماند اما اهداف کارگاهها تغییر کرد. کارگاهها برای افرادی طراحی شد که دورههای آیلتس شرکت کردهاند و تمام مهارتها را فرا گرفتهاند و موفق هم بودهاند ولی به دنبلا موفقیت بیشتر در یک مهارت خاص هستند. یعنی بازهم برخلاف شیوههای رایج، کارگاههای بیان برتر، همان کلاسهای IELTS Summit ولی به صورت تک مهارتی نیست!
2015
رویکرد مدیران ارشد بیان برتر همواره استفاده از بروزترین ابزارها برای پیش برد سیاستهای آموزشی بیان برتر بوده است. با افزایش روزافزون استفاده از شبکههای اجتماعی و پیامرسانها و فراگیر شدن و سهولت استفاده از آنها، بیان برتر به پتاسیل بالای پیام رسان تلگرام پی برد و در نوامبر ۲۰۱۵ کانال تلگرامی خود(IELTS Family) را راه اندازی کرد. در این سال بود که آموزش از راه دور بیان برتر یا استفاده از تلگرام آغاز به کار کرد.
با توجه به استقبال بینظیر دانشجویان از کلاسها و دورههای بیان برتر، مدیران ارشد بیان برتر برآن شدند تا فضای آموزشی خود را بیشتر کنند و اینگونه بود که شعبه ونک بیان برتر افتتاح شد تا امکان ارئه خدمات به تعداد بیشتری از دانشجویان فراهم شود.
2016
همزمان با انتشار کتاب Cambridge 11، حامد محمدحسینی با انتشار جزوه CoreVocab تغییر و تحول عظیمی در زمینه اموزش لغات و کالوکیشن ایجاد کرد که با استقبال بسیار زیادی روبرو شد. بهار 2016 تعداد اعضای کانال تلگرام بیان برتر به 10000 هزار نفر رسید، آموزش مجازی بیان برتر به اوج خود رسید و کارگاههای آنلاین رایتینگ، ریدینگ و اسپیکینگ، پررنگ تر از همیشه به کار خود ادامه دادند.
در ادامه خدمت رسانی به دانشجویان، بیان برتر برآن شد تا در کنار آزمون تعیین سطح به دانشجویان مشاوره تخصصی و رایگان نیز ارائه دهد. اواسط سال 2016 بود که اولین کارگاههای آنلاین آیلتس در کشور توسط برادران محمدحسینی برگزار شد. در این کارگاهها فیلمهای آموزشی آیلتس در هر چهار مهارت آیلتس به صورت آنلاین در اختیار دانشجویان قرار گرفت که با استقبال گسترده مخاطبین بیان برتر قرار گرفت. یکی دیگر از اولینهای آموزش آیلتس در کشور، کمپین تصحیح رایتینگ آیلتس بود که در آن علاوه بر تصحیح رایتینگ، فیدبک کاملاً تخصصی به صورت رایگان در اختیار داوطلبین قرار گرفت تا بیشتر با نقاط ضعف و قوت خود آشنا شوند.
در همین سال، اولین کتاب آزمونها با نام IELTS Real Test توسط برادران محمدحسینی تالیف و منتشر شد که شامل 6 تست کامل آکادمیک و 6 تست کامل جنرال به همراه پاسخهای کاملا تشریحی است. در 3 نوامبر 2016، با تغییر در شیوه ارزیابی نمره رایتینگ آیلتس، نمره رایتینگ داوطلبین ایلتس دچار افت شدیدی شد. از این رو با تصمیم مدیران ارشد بیان برتر، دور جدید کارگاههای آنلاین و حضوری رایتینگ حامد محمدحسینی برای حل مشکل رایتینگ داوطلبین شروع به کار کرد.
2017
با توجه به تقاضای زیاد متقاضیان آزمونهای آزمایشی آیلتس، بیان برتر تصمیم گرفت با بهرهگیری از مجهزترین سالنهای مراکز آموزشی تهران ظرفیت آزمونهای آزمایشی خود را افزایش دهد تا بتواند به تعداد بیشتری از داوطلبین آزمون آزمونهای آزمایشی خدمت رسانی کند.
بعد از جلسات متعدد مدیران ارشد و تیم آیلتس بیان برتر و بررسی روند آموزشی دانشجویان، بیان برتر به این نتیجه رسید خلا یک برنامه تمرینی بعد از کلاسهای آیلتس احساس می شود. ماه حصل این جلسات، برنامه هوشمند نسخه 1 بود که برای اولین بار در ایران به صورت رایگان و در کمتر از 48 ساعت در اختیار 1000 قرار گرفت. در این برنامه دانشجو میتواند بعد از دوره آیلتس به صورت هدفمند نکاتی که در طول دوره آموحته را تمرین کند و با توجه به زمانی که دارد، به نمره مدنظر خود برسد.
از اواخر مارس 2017 بیان برتر تصمیم گرفت دپارتمان PTE خود را راهاندازی کند. مانند بقیه خدماتی که بیان برتر ارائه میداد، این کار نیز مستلزم تحقیق و مطالعه در زمینه PTE و طراحی بهترین سیستم آموزشی ممکن برای دورههای PTE بود. پس دپارتمان PTE بیان برتر به صورت چراغ خاموش راه خود را ادامه داد تا هم متد آموزشی مورد نظر تکمیل شود و هم جزوات و متریال مورد نیاز دورهها آماده شود.
یکی از اهداف بیان برتر در سال 2017، برطرف کردن مشکلات و نواقص احتمالی موجود در تمامی دورهها و کلاسها بود. در کنار این موضوع آموزش آنلاین بیان برتر مورد بازنگری قرار گرفت تا بهترین در نوع خود باشد. در ادامه روند تکمیل چرخه آموزشهای آیلتس بعد از اضافه شدن برنامه هوشمند، نوبت به خدمت جدیدی به نام منتور بود تا مکمل برنامه هوشمند بیان برتر باشد. شاید همه به تنهایی و به صورت خودخوان نتوانند برنامههای درسی خود را پیش ببرند، پس نیاز به همراهی(منتور) دارند در برنامهها آنها را هدایت و کمک کند.
با توجه به نقاضای زیاد دانشجویان، اعتماد مردم و نیاز به فضای آموزشی بیشتر، مجموعه بیان برتر به ساختمان جدید (فعلی) منتقل شد تا بتواند در فضایی بزرگتر و مجهزتر خدمترسان داشجویان بیشتری باشد. به اینصورت فصل جدید در خانواده بزرگ بیان برتر ورق خورد. با ساختمان جدید دیگر نیازی به برگزاری آزمونهای آزمایشی در خارج از آموزشگاه نبود و همچنین آزمون آمونهای آزمایشی به دوبار در هفته افزایش یافت.
اواخر سال 2017، گردهمآیی تیم آیلتس بیان برتر برگزار شد و برای اولین بار در جهان پاسخنامه تشریحی برای کتابهای کمبریج ارائه شد. کتابهای کمبریج مهمترین و اصلی ترین منبع تستزنی برای دانشجویان است ولی تا قبل از این تاریخ هیچ پاسخنامه تشریحی برای کتابهای کمبریج وجود نداشت. انتشار پاسخنامه برای کتابهای کمبریج کمک شایانی به داوطلبین آزمون آیلتس بود. در ادامه برنامههای آموزش زبان عمومی، سه برنامه ویژه با هدف افزایش مهارتهای زبانی داوطلبین شروع به کار کرد، پادکستهای شبانه با نام «با اتفاقات روزمره به خواب نروید!»، مجموعه « صبحانه ریدینگ بخورد» برای تقویت مهارت ریدینگ دانشجویان و مجموعه « آماده سفر شو!».
2018
اواخر ژانویه 2018 بعد از حدود 10 ماه تحقیق و مطالعه در زمینه آزمون PTE، دپارتمان PTE بیان برتر با بهرهگیری از اساتید مجرب و سیستم آموزشی منحصر به فرد خود به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد و به اولین آموزشگاه زبانی تبدیل شد که دورههای آزمون PTE را در کشور برگزار میکند. به فاصله کمی از راهاندازی دورههای PTE، نوبت به طراحی و راهاندازی آزمون آزمایشی PTE بود تا برای اولین بار در ایران امکان شبیه سازی کامل آزمون PTE برای داوطلبین این آزمون فراهم شود. به این ترتیب از غول انجین بیان برتر رونمایی شد.
با توجه به تقاضای زیاد هموطنان عزیز خارج از تهران یا کشور که امکان شرکت در کلاسهای حضوری بیان برتر را نداشتد، بیان برتر از دورههای TeleBartar رو نمایی کرد که همان دورههای WiKi و Max با همان سیستم آموزشی است که به صورت از راه دور، تماس تلفنی یا تماس تصویری به انتخاب دانشجو، است. بعد از موفقیت برنامه هوشمند نسخه 1، در آوریل 2018 و به مناسبت مبعث رسول اکرم برنامه هوشمند نسخه 2 رونمایی شد و باز هم به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار گرفت. نسخه 3 این برنامه نیز در همین سال و به مناسبت روز دانشجو با اضافه شدن امکانات جدید در اختیار دانشجویان قرار گرفت.
در اواخر سال 2018 انجمن آزمون آزمایشی PTE بیان برتر برای اولین بار در دنیا کاملا شبیه سازی شد و از این تاریخ به بعد روند تصحیح آزمون به صورت هوشمند و بدون دخالت انسان شد.